A Kömmerling kifelé nyíló bejárati ajtókat kereskedelmi épületekben menekülési útvonalakra (biztonsági okokból) és magánháztartásokban kis bejárati területekre használják.

 A Kömmerling 88 AluClip ajtórendszer egyetlen szerkezeti elemben egyesíti az alumínium és a PVC-U előnyeit. Kívül az elegáns alumínium burkolat szinte korlátlan színtervezési lehetőségeket kínál, míg belül a PVC-U profilok alacsony karbantartási igényt, nagy méretstabilitást és megbízható funkcionalitást biztosítanak.

A Kömmerling 88 AluClip lakossági ajtórendszereket technológiai különlegességek tömkelege jellemzi, amelyek magas szintű megbízhatóságot, kiváló hőszigetelést, kiváló időjárás állóságot és jó statikai tulajdonságokat biztosítanak. Mindig a helyes döntést fogja hozni a Kömmerling 88 AluClip prémium lakossági ajtórendszerrel.

A Kömmerling ajtórendszer mindent megad, beleértve a modern 88 mm-es beépítési mélységet is. Ebben a hatkamrás rendszerben a belső és a külső szigetelőkamrák egyaránt védelmet nyújtanak a hideg és a hő ellen. Ezenkívül nagy alapstabilitást mutatnak. A nagy acél merevítések tömör, zárt keretet alkotnak. A szárny sarkai hegesztett sarokcsatlakozókkal vannak megerősítve, amelyek nem pozitív kapcsolatot képeznek az acél merevítéssel. Ezek elnyelik a hajlító és torziós erőket, pl. a letörési kísérletekből, és eltérítik őket az egész környező acélvázon. 

Ez a rendszer ökológiai szempontból is példát mutat – a Kömmerling márka a világon az első kulcsfontosságú gyártó, amely nem csak újracsiszolt PVC-U ablakban gyárt profilokat, hanem kizárólag ólommentes PVC- vel, „zöld” stabilizátor alapú. kalciumra és cinkre. Ez garantálja, hogy a Kömmerling termékeket használók a környezet védelméért is dolgoznak.

Összefoglalva:

⦁ A trendet meghatározó 6 kamrás kialakítás maximális méretű acél erősítéssel és hegesztett sarokcsatlakozóval a jobb statikus tulajdonságok érdekében.
⦁ Kiváló hőszigetelés az alumínium lakossági ajtókhoz képest.
⦁ Mélyüvegezésű falc modern háromrétegű üvegezéshez, speciális funkcionális üvegezéshez vagy akár 58 mm vastag lakossági ajtóburkolatokhoz.
⦁ Nagy tömítettség időjárási tömítéssel az akadálymentes lakossági ajtóküszöbig hő töréssel.
⦁ Kívül alumínium megjelenés, belül semleges fehér.
⦁ Szinte korlátlan az alumínium burkolat színválasztéka az olyan kidolgozási technikáknak köszönhetően, mint az eloxálás és a porfestés.
⦁ Max szárnyméretek:
Egyszárnyú 1100 x 2200 mm,
Úszó szárny 900 x 2200 mm.
⦁ Minden PVC-U profil ólommentes stabilizátorokkal készül
⦁ kalcium és cink alapú.