A Kömmerling 88+ lakossági ajtórendszer alumínium burkolattal is elérhető. Ezért egyetlen szerkezeti elemben egyesíti az alumínium és a PVC-U előnyeit. 

Kívül az elegáns alumínium burkolat szinte korlátlan színtervezési lehetőségeket kínál, míg belül a PVC-U profilok alacsony karbantartási igényt, nagy méretstabilitást és megbízható funkcionalitást biztosítanak.

A Kömmerling 88 AluClip ajtórendszereket technológiai különlegességek tömkelege jellemzi, amelyek magas szintű megbízhatóságot, kiváló hőszigetelést, kiváló időjárás állóságot és jó statikai tulajdonságokat biztosítanak. Mindig a helyes döntést fogja hozni a Kömmerling 88 AluClip prémium lakossági ajtórendszerrel.

A lakossági ajtórendszer mindent megad, ami a kiváló minőségű, befelé nyíló ajtórendszerekhez szükséges, beleértve a modern 88 mm-es beépítési mélységet is. Ebben a hatkamrás rendszerben mind a belső, mind a külső szigetelő kamrák védelmet nyújtanak a hideg és a hő ellen. Ezenkívül nagy alapstabilitást mutatnak. A nagy acél merevítések tömör, zárt keretet alkotnak. A szárny sarkai hegesztett sarokcsatlakozókkal vannak megerősítve, amelyek nem pozitív kapcsolatot képeznek az acél merevítéssel. Ezek elnyelik a hajlító és torziós erőket, pl. a letörési kísérletekből, és eltérítik őket az egész környező acélvázon.

A speciális hardver még magasabb szintre emeli a biztonságot. Lehetséges egy- és többszárnyú lakossági ajtók felső világítással vagy oldalkerettel. A lakossági ajtó tehát pompás névjegykártyává válik otthonában.
Ez a rendszer ökológiai szempontból is példát mutat – a Kömmerling márka a világon az első kulcsfontosságú gyártó, amely nem csak újracsiszolt PVC-U ablakban gyárt profilokat, hanem kizárólag ólommentes PVC-vel, „zöld” stabilizátor alapú. kalciumra és cinkre. Ez garantálja, hogy a Kömmerling termékeket használók a környezet védelméért is dolgoznak.

Összefoglalva:

⦁ Nagy tömítettség időjárási tömítéssel az akadálymentes lakossági ajtóküszöbig hő töréssel.
⦁ Kívül alumínium megjelenés, belül standard fehér vagy felár ellenében jelentős színválaszték
⦁ Szinte korlátlan az alumínium burkolat színválasztéka az olyan kidolgozási technikáknak köszönhetően, mint az eloxálás és a porfestés.
⦁ Mélyüvegezésű falc modern háromrétegű üvegezéshez, speciális funkcionális üvegezéshez vagy akár 58 mm vastag lakossági ajtóburkolatokhoz.
⦁ Max szárnyméretek:
egyszárnyú 1000 x 2200 mm
úszó szárny 900 x 2200 mm
⦁ Minden PVC-U profil ólommentes stabilizátorokkal készül