A Kömmerling AluClip76-osalumíniumú lakossági ajtók szerkezeti elemben egyesítik mindkét anyag előnyeit. Kívül az alumínium burkolat szinte korlátlan színtervezési lehetőségeket kínál, míg belül a PVC-U profilok alacsony karbantartást, nagy méretstabilitást és megbízható funkcionalitást biztosítanak.

A Kömmerling 76 lakossági ajtórendszer megtestesíti a magas színvonalú, kifelé nyíló lakossági ajtórendszerekhez szükséges összes követelményt. A nagy szigetelésű, ötkamrás rendszer optimális védelmet nyújt a meleg és a hideg ellen. A Kömmerling 76-os lakossági ajtók is nagy alapstabilitást mutatnak. A nagy acél merevítések tömör, zárt keretet alkotnak.
A szárny sarkai hegesztett sarokcsatlakozókkal vannak megerősítve.

Ezek elnyelik a hajlító és torziós erőket, pl. a letörési kísérletekből, és eltérítik őket az egész környező acélvázon.  Rendelhető egy- és többszárnyú befelé nyíló ajtó felső világítással vagy oldalkerettel.  A Kömmerling 76-os bejárati ajtók tetszés szerint felszerelhetők rácsokkal, hagyományos funkcionális vagy díszes üvegezéssel, vagy előre gyártott panelekkel.

Összefoglalva:

⦁ Kiválóan szigetelő lakossági ajtórendszer 76 mm beépítési mélységgel és alumínium burkolattal.
⦁ Átlagos U f érték = 1,2 W/(m²K).
⦁ Gyakorlatilag bármilyen választott szín lehetséges a különféle korszerűsítési technikákkal, mint pl. eloxált vagy porfestés.
⦁ 5 kamrás kialakítás maximális méretű acél erősítéssel és hegesztett sarokcsatlakozóval a nagyobb statikus tulajdonságok érdekében.
⦁ Nagy tömítettség kettős tömítéssel az akadálymentes küszöbig hő töréssel.
⦁ Küszöbcsatlakozó a keret és a küszöb közötti precíziós illesztéshez és tömítéshez.
⦁ Speciális funkcionális üvegezéshez vagy lakossági ajtóburkolatokhoz 50 mm-ig.
⦁ Magas szintű védelem a kényszerbehatolás ellen – RC 2 ellenállási osztályig.

⦁ Max szárnyméretek:
Egyszárnyú 1100 x 2200 mm,
Úszó szárny 900 x 2200 mm.
⦁ Minden PVC-U profil ólommentes kalcium és cink alapú stabilizátorokkal készül.