A Kömmerling 76 ajtórendszer megtestesíti a magas színvonalú, befelé nyíló lakossági ajtórendszerekhez szükséges összes követelményt. A nagy szigetelésű, ötkamrás rendszer optimális védelmet nyújt a meleg és a hideg ellen. A Kömmerling 76-os ajtók is nagy alapstabilitást mutatnak. A nagy acél merevítések tömör, zárt keretet alkotnak.

A szárny sarkai hegesztett sarokcsatlakozókkal vannak megerősítve. Ezek elnyelik a hajlító és torziós erőket, pl. a letörési kísérletekből, és eltérítik őket az egész környező acélvázon.  Rendelhető egy- és többszárnyú befelé nyíló ajtó felső világítással vagy oldalkerettel. 

A Kömmerling 76-os bejárati ajtók tetszés szerint felszerelhetők rácsokkal, hagyományos funkcionális vagy díszes üvegezéssel, vagy előre gyártott panelekkel.
Kombinálja a formát és a színt! – Tetszés szerint a széles profilválaszték lehetőséget add arra, hogy kívül-belül: fehér, famintás laminált, sima, vagy fém színben rendelheti meg otthona bejárati ajtaját.

Összefoglalva:

⦁ Nagy szigetelésű Kömmerling bejárati befelé nyíló ajtórendszer 76 mm beépítési mélységgel, átlagos U f  = 1,2 W/(m²K).
⦁ 5 kamrás kialakítás maximális méretű acél erősítéssel és hegesztett sarokcsatlakozóval a jobb statikai eredmények érdekében.
⦁ Nagy tömítettség kettős tömítéssel az akadálymentes küszöbig hő töréssel.
⦁ Küszöbcsatlakozó a keret és a küszöb közötti precíziós illesztéshez és tömítéshez.
⦁ Speciális funkcionális üvegezéshez vagy lakossági ajtóburkolatokhoz 50 mm-ig.
⦁ Magas szintű védelem a kényszerbehatolás ellen – RC 2 ellenállási osztályig.
⦁ Max szárnyméretek:
Egyszárnyú 1200 x 2400 mm,
Úszószárny 1000 x 2400 mm.
⦁ Színes beállítások:
⦁ PVC-U fehér, 
⦁ famintás, sima vagy fémes színek,
⦁ Kömmerling AcrylColor, színes akril réteg,
⦁ proCoverTec, az innovatív felülettechnológia.
⦁ Minden PVC-U profil ólommentes kalcium és cink alapú stabilizátorokkal készül.