A Kömmerling 88-as AluClip kifelé nyíló bejárati ajtókat kereskedelmi épületekben menekülési útvonalakra (biztonsági okokból) és magánháztartásokban kis bejárati területekre használják. 

A Kömmerling 88-as AluClip (alumínium borítású) famintás, sima és fémes színek széles választékával, valamint funkcionális/díszüvegezéssel, lakossági ajtóburkolatokkal és kiegészítőkkel segíti Önt. Bárhogyan is dönt, a Kömmerling 88 lakossági ajtórendszer mindig barátságos fogadtatásban részesíti Önt és vendégeit minden alkalommal.

A Kömmerling 88 lakossági ajtórendszereket technológiai különlegességek tömkelege jellemzi, amelyek magas szintű megbízhatóságot, kiváló hőszigetelést, kiváló időjárás állóságot és jó statikai tulajdonságokat biztosítanak. A Kömmerling 88 prémium lakossági bejárati ajtórendszerrel mindig a helyes döntést fogja hozni.

A Kömmerling 88-as AluClip bejárati ajtórendszer mindent megad, ami a kiváló minőségű, kifelé nyíló lakossági ajtórendszerekhez szükséges, beleértve a modern 88 mm-es beépítési mélységet is. Ebben a hatkamrás rendszerben mind a belső, mind a külső szigetelő kamrák védelmet nyújtanak a hideg és a hő ellen. 

Ezenkívül nagy alapstabilitást mutatnak. A nagy acél merevítések tömör, zárt keretet alkotnak. A szárny sarkai hegesztett sarokcsatlakozókkal vannak megerősítve, amelyek nem pozitív kapcsolatot képeznek az acél merevítéssel. Ezek elnyelik a hajlító és torziós erőket, pl. a letörési kísérletekből, és eltérítik őket az egész környező acélvázon.

Ez a rendszer ökológiai szempontból is példát mutat – a Kömmerling márka a világon az első kulcsfontosságú gyártó, amely nem csak újracsiszolt PVC-U ablakban gyárt profilokat, hanem kizárólag ólommentes PVC-vel, „zöld” stabilizátor alapú. kalciumra és cinkre. Ez garantálja, hogy a Kömmerling termékeket használók a környezet védelméért is dolgoznak.

Összefoglalva:

⦁ Magas hőszigetelés és védelem a kényszerített behatolás ellen.
⦁ Küszöbcsatlakozó a precíziós illesztéshez és tömítéshez a lakossági ajtó küszöbéhez.
⦁ Mélyüvegezésű falc modern háromrétegű üvegezéshez, speciális funkcionális üvegezéshez vagy akár 58 mm vastag lakossági ajtóburkolatokhoz.
⦁ Max szárnyméretek:
egyszárnyas 1200 x 2400 mm
úszó szárny 1000 x 2400 mm
⦁ Minden PVC-U profil ólommentes stabilizátorokkal készül
⦁ kalcium és cink alapú.