Kömmerling Prémium 88-as befelé nyíló bejárati ajtót az alapszínektől a famintás színekig valamint funkcionális/díszüvegezéssel, ajtóburkolatokkal és kiegészítőkkel tudja megrendelni. Bárhogyan is dönt, a Kömmerling 88-as ajtórendszer mindig barátságos fogadtatásban részesíti Önt és vendégeit – minden alkalommal.

A Kömmerling 88-as ajtórendszereket technológiai különlegességek tömkelege jellemzi, amelyek magas szintű megbízhatóságot, kiváló hőszigetelést, kiváló időjárás állóságot és jó statikai tulajdonságokat biztosítanak. 

A Kömmerling 88-as prémium ajtórendszerrel mindig a helyes döntést fogja hozni.
A Kömmerling ajtórendszer mindent megad, ami a kiváló minőségű, befelé nyíló ajtórendszerekhez szükséges, beleértve a modern 88 mm-es beépítési mélységet is. Ebben a hatkamrás rendszerben mind a belső, mind a külső szigetelő kamrák védelmet nyújtanak a hideg és a hő ellen. Ezenkívül nagy alapstabilitással rendelkeznek. 

A nagy acél merevítések tömör, zárt keretet alkotnak. A szárny sarkai hegesztett sarokcsatlakozókkal vannak megerősítve, amelyek nem pozitív kapcsolatot képeznek az acél merevítéssel. Ezek elnyelik a hajlító és torziós erőket, pl. a letörési kísérletekből, és eltérítik őket az egész környező acélvázon.
Ez a rendszer ökológiai szempontból is példát mutat – a Kömmerling márka a világon az első kulcsfontosságú gyártó, amely nem csak újracsiszolt PVC-U ablakban gyárt profilokat, hanem kizárólag ólommentes PVC- vel, „zöld” stabilizátor alapú.

Összefoglalva:

⦁ Nagy tömítettség időjárási tömítéssel az akadálymentes lakossági ajtóküszöbig hő töréssel.
⦁ Magas hőszigetelés és védelem a kényszerített behatolás ellen.
⦁ Küszöbcsatlakozó a precíziós illesztéshez és tömítéshez a lakossági ajtó küszöbéhez.
⦁ Mélyüvegezésű falc modern háromrétegű üvegezéshez, speciális funkcionális üvegezéshez vagy akár 58 mm vastag lakossági ajtóburkolatokhoz.
⦁ Max szárnyméretek
⦁ egyszárnyú 1200 x 2400 mm
⦁ úszó szárny 1000 x 2400 mm
⦁ Minden PVC-U profil ólommentes stabilizátorokkal készül